Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů

Academia Barilla
Cena v prodejně: 349 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-35
314

U dodavatele

20-30ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí po 22.4 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání út 23.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 22.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 23.4
Balíkovna79 Kčút 23.4
Zásilkovna69 Kčút 23.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 23.4
Zásilkovna SK95 Kčst 24.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 22.4
WEDO doručení na adresu65 Kčút 23.4
Zásilkovna - domů99 Kčút 23.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 23.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 24.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům anízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý. Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby azpracovat všechny jejich jedlé části. Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala chuť Italů všech společenských vrstev - a v nedávných letech bylo toto těsné příbuzenství dále posíleno. Sohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo etické uvažování se zvyšující se počet lidí obrací kvegetariánskému stravování.
EAN9788020615947
ISBN978-80-206-1594-7
Rozměry204 x 202 x 21 mm
Hmotnost704
Datum vydání01. 05. 2016
Vazbapevná vazba
Počet stran:160
Nakladatelství:Nae vojsko
Jazyk:česky