Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Uzení pro labužníky

Bellersen Quirini Cosima
Cena v prodejně: 249 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-25
224

U dodavatele

30-40ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí čt 9.5 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání pá 10.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAčt 9.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpá 10.5
Balíkovna79 Kčpá 10.5
Zásilkovna69 Kčpá 10.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpá 10.5
Zásilkovna SK95 Kčpo 13.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 9.5
WEDO doručení na adresu65 Kčpá 10.5
Zásilkovna - domů99 Kčpá 10.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpá 10.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 13.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí.

A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini.

K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.

EAN9788027105335
ISBN978-80-271-0533-5
Rozměry240 x 170 x 5 mm
Hmotnost272
Datum vydání01. 06. 2017
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:128
Nakladatelství:Grada
Jazyk:česky