Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Evoluce českého jídla

Christian Szabo
Cena v prodejně: 378 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-38
340

Předobjednávka

Podrobnosti o dodání

Předpokládaný termín vydání 30.06.2024

Předpokládaný termín naskladnění: 04.07.2024

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAčt 4.7

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 8.7
Balíkovna79 Kčpo 8.7
Zásilkovna69 Kčpo 8.7
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpo 8.7
Zásilkovna SK95 Kčút 9.7

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 4.7
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 8.7
Zásilkovna - domů99 Kčpo 8.7
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpo 8.7
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 9.7

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

iž před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.

EAN9788025744437
ISBN9788025744437
Datum vydání30. 06. 2024
Vazbapevná vazba
Počet stran:232
Nakladatelství:Argo
Jazyk:česky