Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Cocina Checa
Cena v prodejně:
99 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-10 Kč
89 Kč
U dodavatele
20-30ks na objednávku.
V prodejně do 1 dne
K vyzvednutí po 1.4 13:00
Odesíláme do 1 dne
od 59 Kč, dodání út 2.4
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | po 1.4 | |
Výdejní místa | ||
WEDO Pobočky, AlzaBox | 59 Kč | út 2.4 |
Balíkovna | 79 Kč | út 2.4 |
Zásilkovna | 69 Kč | út 2.4 |
Česká pošta - Balík Na poštu | 99 Kč | út 2.4 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | st 3.4 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | po 1.4 |
WEDO doručení na adresu | 65 Kč | út 2.4 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | út 2.4 |
Česká pošta - Balík Do ruky | 119 Kč | út 2.4 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | st 3.4 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
El delicioso y perfumado asado de cerdo con col agridulce rehogada y knedlik, el solomilo con salsa de nata adornado con una rodaja de limón y arándanos rojos, el ganso assado, el faisán con tocino, el jamón de Praga con nata montada y rábano picante, los crepés con salsa de arándanos, los knedlik de masa esponjada con fresas y requesón, los bollitos rellenos co granos de adormidera o la trenza de Navidad co uvas pasas y almendras, todos estos platos clásicos y mágicos han hecho famosa la cocina checa. Las recetas y los procedimientos están bien explicados, contienen consejos valiosos y variaciones. Las fotografías de las fases de preparación del plato que acompanan el texto le servirán de inspiración para ofrecer un plato sabroso a la familia o a los amigos.
EAN | 9788073919054 |
---|---|
ISBN | 978-80-7391-905-4 |
Rozměry | 207 x 142 x 13 mm |
Hmotnost | 258 |
Datum vydání | 01. 09. 2015 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 64 |
Nakladatelství: | SLOVART |
Jazyk: | španělsky |
© 2024 Knihkupectví Daniela