Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Technologie přípravy pokrmů 3

Hana Sedláčková

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Cena v prodejně: 190 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-19
171

U dodavatele

60-70ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí zítra 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání po 1.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 1.4
Balíkovna79 Kčpo 1.4
Zásilkovna69 Kčpo 1.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpo 1.4
Zásilkovna SK95 Kčút 2.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 1.4
Zásilkovna - domů99 Kčpo 1.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpo 1.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 2.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
EAN9788073730321
ISBN978-80-7373-032-1
Rozměry301 x 206 x 16 mm
Hmotnost284
Datum vydání01. 11. 2008
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:96
Nakladatelství:Fortuna
Jazyk:česky