Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Chvála české kuchyně
Jarmila Schreiberovátradice, jídlo, stolování, osobnosti
510-520ks na objednávku.
K vyzvednutí zítra 13:00
od 59 Kč, dodání čt 21.3
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | zítra | |
Výdejní místa | ||
WEDO Pobočky, AlzaBox | 59 Kč | čt 21.3 |
Balíkovna | 79 Kč | čt 21.3 |
Zásilkovna | 69 Kč | čt 21.3 |
Česká pošta - Balík Na poštu | 99 Kč | čt 21.3 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | pá 22.3 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | zítra |
WEDO doručení na adresu | 65 Kč | čt 21.3 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | čt 21.3 |
Česká pošta - Balík Do ruky | 119 Kč | čt 21.3 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | pá 22.3 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.
Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
EAN | 9788090475717 |
---|---|
ISBN | 978-80-904757-1-7 |
Rozměry | 265 x 210 x 35 mm |
Hmotnost | 1 |
Datum vydání | 01. 10. 2016 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 482 |
Nakladatelství: | Perseus |
Jazyk: | česky |
© 2024 Knihkupectví Daniela