Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

Jaroslav Vašák
Cena v prodejně: 199 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-20
179

U dodavatele

60-70ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí zítra 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání čt 21.3

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kččt 21.3
Balíkovna79 Kččt 21.3
Zásilkovna69 Kččt 21.3
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kččt 21.3
Zásilkovna SK95 Kčpá 22.3

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
WEDO doručení na adresu65 Kččt 21.3
Zásilkovna - domů99 Kččt 21.3
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kččt 21.3
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 22.3

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.

EAN9788088063001
ISBN978-80-88063-00-1
Rozměry248 x 216 x 15 mm
Hmotnost828
Vazbapevná vazba
Počet stran:160
Nakladatelství:Stopa
Jazyk:česky