Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Nové receptúry a technológia pokrmov

Konrád Kendík

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Cena v prodejně: 1 648 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-165
1 483

U dodavatele

10-20ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí st 15.5 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání čt 16.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAst 15.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kččt 16.5
Balíkovna79 Kččt 16.5
Zásilkovna69 Kččt 16.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kččt 16.5
Zásilkovna SK95 Kčpá 17.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčst 15.5
WEDO doručení na adresu65 Kččt 16.5
Zásilkovna - domů99 Kččt 16.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kččt 16.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 17.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
EAN9788089350445
ISBN978-80-89350-44-5
Rozměry305 x 220 x 50 mm
Hmotnost2
Datum vydání01. 01. 2012
Vazbapevná vazba
Počet stran:1270
Nakladatelství:Nová práca
Jazyk:slovensky