Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Sůl, tuk, ocet, žár

Samin Nosratová

Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření

Cena v prodejně: 598 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-60
538

Skladem (1ks)

dalších 30-40ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí po 20.5

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání út 21.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 20.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 21.5
Balíkovna79 Kčút 21.5
Zásilkovna69 Kčút 21.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 21.5
Zásilkovna SK95 Kčst 22.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 20.5
WEDO doručení na adresu65 Kčút 21.5
Zásilkovna - domů99 Kčút 21.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 21.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 22.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Tato netradiční kuchařka vydaná v angličtině prestižním nakladatelstvím Simon & Schuster zapůsobila jako hotové zjevení. Nejméně 20 významných deníků a časopisů včetně londýnských Times ji nominovalo na knihu roku, v žebříčku New York Times se umístila mezi bestsellery roku 2018 a získala cenu Jamese Bearda, udělovanou nejlepším kuchařským knihám. Záhy se také dočkala překladů do mnoha cizích jazyků.

Její autorka shrnula desetiletí své profesionální praxe do čtyř jednoduchých prvků, bez nichž se žádné jídlo neobejde. Sůl, která zvýrazňuje chuť, tuk, který je nositelem chuti a zároveň ovlivňuje konzistenci jídla, ocet a každá další kyselá přísada chuť vyrovnává, a pak nastupuje žár, tedy tepelné zpracování. V knize samozřejmě nechybí recepty, ale nejde zde jen o suchopárný výčet ingrediencí a popis přípravy – všechno je podáno vtipně a se švihem. Podobně originální a výstižné jsou i ilustrace a množství grafů, které napoví i začínajícím kuchařům a kuchařkám, jak, proč a kdy co uvařit a s čím jednotlivá jídla kombinovat. Ačkoliv je dost prostoru věnováno různým úpravám masa, na své si přijdou i vegetariáni. Na samý závěr jsou uvedena vzorová menu pro různé příležitosti. Věříme, že se tato kniha stane vítaným obohacením nejen knihovniček, ale zejména kuchyní českých čtenářů a čtenářek.

EAN9788073356446
ISBN9788073356446
Rozměry285 x 195 x 31 mm
Hmotnost1
Datum vydání14. 12. 2020
Vazbapevná vazba
Počet stran:470
Nakladatelství:Leda
Jazyk:česky