Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Cocina De La Vieja Praga

Viktor Faktor
Cena v prodejně: 349 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-35
314

U dodavatele

5-10ks na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí pá 10.5 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání po 13.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 10.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 13.5
Balíkovna79 Kčpo 13.5
Zásilkovna69 Kčpo 13.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpo 13.5
Zásilkovna SK95 Kčút 14.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 10.5
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 13.5
Zásilkovna - domů99 Kčpo 13.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpo 13.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 14.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

?Puré de mijo, sopa Algodón, Kaldoun, Kreplach o los „Kružalky“ praguenses?

?Golosinas de Lippert y recetas de Šroubek?

?Cómo es la típica cocina checa?

?Sabe Vd. que los platos que ahora consideramos típicos para la tradición checa provienen de diversas partes de Europa? ?Que la carne de cerdo asada con los “knedliky” y col guisada es invento de un dueno de restaurante? ?Que los filetes de ternera empanizados provienen de Italia del Norte y llegaron a nuestro país a través de la Corte de Viena? ?Y qué dice del goulash húngaro o rollos de carne rellenos?

?Y quiere saber qué platos prefería el famoso actor checo Hugo Hass o qué gustaba a los escritores Franz Kafka y Jaroslav Hašek?

…pues ha elegido bien.

Venga a visitar el curioso mundo de la antigua cocina checa. Déjese guiar por este libro de viejas recetas checas. Las recopiló un famoso viajero praguense – amante de la buena comida, los buenos hábitos y la vida en general.

EAN9788072527489
ISBN978-80-7252-748-9
Rozměry220 x 135 x 12 mm
Hmotnost310
Datum vydání18. 05. 2018
Vazbapevná vazba
Počet stran:104
Nakladatelství:PRÁH
Jazyk:španělsky