Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Cuisine tcheque traditionnelle / Tradiční česká kuchyně (francouzsky)

Viktor Faktor
Cena v prodejně: 349 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-35
314

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí út 14.5 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání st 15.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 14.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčst 15.5
Balíkovna79 Kčst 15.5
Zásilkovna69 Kčst 15.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčst 15.5
Zásilkovna SK95 Kččt 16.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 14.5
WEDO doručení na adresu65 Kčst 15.5
Zásilkovna - domů99 Kčst 15.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčst 15.5
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 16.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti! Mijotez des plats selon ce livre abondant de recettes tcheques typiques, dont l'origine remonte a un passé lointain mais dont le succes est resté intact jusqu’a aujourd'hui. Vous y trouverez des idées pour tous les jours, mais aussi les mets servis lors des fetes de Noël et de Pâques, ou encore lors de mariages. Chaque plat s'accompagne de son nom d'origine en tcheque, ainsi que d'intéressantes annotations culinaires ayant trait a l’histoire et a l'actualité tcheque ! En outre, vous découvrirez des citations de personnages célebres qui ont visité la Tchéquie : les plats qui les ont régalé et leur vision des habitudes gastronomiques tcheques ! Viktor Faktor, auteur du livre, est un spécialiste de la cuisine tcheque et internationale. Il a déja publié une dizaine de livres de cuisine. Il est a la fois écrivain, explorateur, et traducteur de livres historiques et philosophiques. Jiří Votruba, célebre illustrateur tcheque, apporte au livre sa touche d'humour et de fantaisie. Les visiteurs étrangers venus découvrir la République tcheque rencontrent ses oeuvres a quasi « tous les coins de rue ». Le photographe Karel Poláček et la styliste alimentaire Blanka Poláčková, professionnels tcheques en vue, ont photographié et arrangé les plats du livre. Ce livre est recommandé par l’Association des cuisiniers et pâtissiers de la République tcheque.
EAN9788072521784
ISBN978-80-7252-178-4
Rozměry245 x 170 x 13 mm
Hmotnost466
Datum vydání01. 02. 2010
Vazbapevná vazba
Počet stran:100
Nakladatelství:Práh
Jazyk:francouzsky