Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Zkvašeno

Ondřej Richter
Cena v prodejně: 598 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-60
538

U dodavatele

130-140ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí po 6.5 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání út 7.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 6.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 7.5
Balíkovna79 Kčút 7.5
Zásilkovna69 Kčút 7.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 7.5
Zásilkovna SK95 Kččt 9.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 6.5
WEDO doručení na adresu65 Kčút 7.5
Zásilkovna - domů99 Kčút 7.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 7.5
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 9.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Máte touhu začít a nevíte, z jakého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše.

Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstaršímu způsobu konzervace jídla a získávání nových chutí. Jen si představte toho pračlověka, který nechal stát omylem přes den obilnou kaši v teple, napršelo mu do nasbíraných malin nebo zapomněl rybičky v nádobě s mořskou vodou a našel je až za pár týdnů. Zvědavý pračlověk ochutnal (v případě nakvašené kaše ji teda ale ještě musel upéct) a ejhle – objevil malinové víno, rybí omáčku a kváskové pečivo.

A to je právě jedno z kouzel kvašení – na domácí přípravu nepotřebujete moc věcí, nic extra nemusíte umět a možnosti jsou tak široké, že určitě najdete něco, co vám bude chutnat. Nebojte se selhat a hlavně se do toho pusťte. S touto knihou získáte představu o tom, co znamená živit člověka i jeho mikroby, jak si připravovat smysluplné a široce využitelné fermenty a sestavovat z nich plnohodnotné pokrmy. Cílem každého receptu pak je, aby jídlo hotové do pár minut bylo i chuťově bohaté, plné textur a vůní a bylo synbiotické, čili aby obsahovalo zásadní podíl doporučené denní porce vlákniny a zároveň i živé mikroorganismy.

Vláďa i Zuzka toto téma doslova žijí každý den už více jak deset let a předkládají své zkušenosti s oblíbenými fermenty a recepty, bez kterých už si svoje každodenní jídlo nedovedou představit.

EAN9788075659392
ISBN978-80-7565-939-2
Rozměry240 x 210 x 25 mm
Hmotnost992
Datum vydání01. 06. 2023
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:312
Nakladatelství:Nakladatelstv JOTA
Jazyk:česky